Produse de panificație, aranjate cu o coadă de mătură, la unul dintre cele mai cunoscute supermarketuri VIDEO

Publicat: 25 05. 2018, 22:47
Actualizat: 04 07. 2018, 23:03

„Am apucat să salvez filmulețul de la Kaufland Craiovei. Știam că persoana care l-a postat inițial o să îl șteargă, așa că … enjoy Kaufland Romania‎”, a scris un utilizator pe pagina Facebook „Pitesti, orasul meu!”, potrivit jurnaluldearges.ro.

Reprezentanții Kaufland au reacționat imediat și au transmis un comunicat de presă în care spun că vor lua măsurile care se impun în acest caz de nerespectare a normelor igienico-sanitare pentru siguranța clienților. 

„Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificație al magazinului din Pitești și vă asigurăm că este un caz izolat și o abatere gravă de la standardele noastre. Siguranța clienților și normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase și suntem foarte stricți în raport cu acestea. Angajata nu le-a respectat și vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil și categoric intolerabil.

De asemenea, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple, vom demara și măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reșcolarizarea angajaților și sporirea controalelor de igienă”, se arată în comunicatul citat.