Prostituatele din dosarul în care a fost audiat șeful Poliției Locale a Municipiului București aveau tarife de până la 1.000 de euro

Publicat: 24 03. 2014, 21:00
Actualizat: 31 01. 2019, 19:29

Potrivit surselor citate, proxeneții publicau anunțuri pe internet, la rubricile de matrimoniale, iar clienții prostituatelor erau, în general, cetățeni străini cazați la hoteluri de lux din București.

Printre clienți se numărau însă și români, care închiriau camere la aceste hoteluri, unde se întâlneau cu prostituatele, susțin aceleași surse, conform cărora tarifele pentru serviciile sexuale începeau de la 100 de euro, însă, în funcție de client, ajungeau și la 1.000 de euro.

Banii primiți de prostituate erau adunați ulterior de gruparea de proxeneți.

În acest dosar a fost audiat și șeful Poliției Locale a Municipiului București, Ion Țincu, care a avut calitatea de martor.

Anchetatorii au făcut, luni, cinci percheziții și au pus în aplicare 11 mandate de aducere.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Țincu a fost ridicat de polițiști de acasă, după ce pe numele său a fost emis un mandat de aducere.

Ancheta în acestor dosar este făcută de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Poliția Capitalei și coordonată de procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 5.