Răzvan Cuc, la șantierul Autostrăzii Transilvania: Să ne grăbim și să dăm tonul mai energic

Publicat: 26 07. 2019, 14:48

Răzvan Cuc a declarat, vineri, pe șantierul Autostrăzii Transilvania – Secțiunea 3C, Subsecțiunea 3C3 Biharia-Borș,județul Bihor, că lucrurile se mișcă bine în ultima perioadă în ceea ce privește construcția de autostrăzi.

„Este un șantier care arată foarte bine, mobilizarea este exemplară, felicitări antreprenorului român care lucrează extraordinar de bine și sper ca să finalizăm problema și pe Lotul 2, Biharia – Chiribiș, unde tot acest antreprenor este firma desemnată câștigătoare, dar din păcate o firmă străină a contestat procedura și acum așteptăm rezultatul instanței. Am o rugăminte, să putem să terminăm acest lot înainte să termine vecinii noștri, să putem da în circulație până la sfârșitul anului. Să ne grăbim și să dăm noi tonul un pic mai energic la infrastructură că zice lumea că nu se mișcă în România construcția de autostrăzi. Eu cred că se mișcă bine în ultima perioadă, cu antreprenorii români, și ne dorim să avem cât mai mulți antreprenori români care să lucreze la obiective de infrastructură. (…) Se va devansa termenul de intrare în trafic. O să vin și noaptea să vedem”, a spus Cuc.

Lotul 3C3 Biharia – Borș, județul Bihor, are o lungime de 5,35km, lucările fiind executate de Asocierea Trameco SA – Vahostav-SK a.s. – Drumuri Bihor SA – Drum Asfalt SRL – East Water Drillings SRL.

Valoarea lucrărilor se ridică la 134,22 milioane lei, fără TVA.