REZULTATE BACALAUREAT 2012 EDU.RO BUZĂU. Top 10 note pe județ

Publicat: 09 07. 2012, 09:31

După afișarea primelor REZULTATE LA BACALAUREAT 2012 pe EDU.RO în județul Buzău un singur elev a reușit să obțină media zece. Rata de promovare în Buzău, înainte de afișarea rezultatelor de la contestații, este de 50,79%.

Orlando C. Alexandru-Mihail – de la Colegiul Național „B. P. Hașteu” din Buzău – este singurul absolvent de clasa a XII-a care a obținut media zece la examenul de maturitate. Acesta nu face parte din promoțiile anterioare și a absolvit cursurile de învățământ la zi.

Următorii trei clasați în topul celor mai bune note din județul Buzău se numără Dinu M. Flavius-Cristian – de la Colegiul Național „B. P. Hașdeu” din Buzău – cu o medie de 9,96, Porumboiu A. V. Adriana-Elena – de la Colegiul Național „B. P. Hașdeu” din Buzău – care a obținut o medie de 9,95 și Andreiana-Marin T. Mihaela – de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Buzău – care a obținut media 9,93.

Mai jos puteți vede top zece REZULTATE BACALAUREAT 2012 din județul Buzău.

Datele Inspectoratului Școlar Județean Buzău arată că în  două licee rata de promovare a fost de sută la sută, respectiv Liceul pentru Deficienți de Vedere din municipiul Buzău și la Seminarul Teologic din Buzău.

în topul liceelor din Buzău privind procentul de promovabilitate se numără Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, cu 98, 25 la sută, Colegiul Mihai Eminescu, cu 88, 41 la sută, și Liceul Pedagogic, unde au luat bacalaureatul 86, 75 la sută dintre liceeni.

REZULTATELE FIANLE LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012 vor fi afișate pe data de 13 iulie, după ce se vor afișa rezultatele la contestațiile care vor putea fi depuse pe data de 9 iulie, între orele 8 și 12.