SCANDAL. Doi polițiști răniți, într-un cartier de romi din Codlea. Au fost loviți cu lopeți în cap

Publicat: 21 04. 2020, 00:04
Patru persoane reținute la Codlea, după violențele împotriva polițiștilor

Violențe extreme au avut loc, luni seara, în cartierul de romi, Mălin, din Codlea. Cel puțin doi polițiști locali au fost răniți și transportați la spital după ce au fost loviți cu lopețile în cap de romi. Polițiștii au intervenit să-i despartă pe romii care au început să se bată în plină stradă.

La data de 20 aprilie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Codlea, jud. Brașov, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, jandarmi și polițiști locali. Potrivit comunicatului Poliției, incidentul a fost aplanat, iar cercetările sunt în curs de desfășurare.

În urma incidentului, unui număr de 4 forțe de ordine li se acordă îngrijiri medicale, iar două persoane implicate în incident au fost transportate la spital.

Potrivit presei locale, polițiștii au intrat între cele două tabere încercând să calmeze spiritele. În acel moment, romii s-au apropiat pe la spate și i-au lovit pe doi polițiști cu lopețile în cap.