Scandal în centrul Bucureștiului. Un șofer băut a spart geamul unei mașini de poliție și a mușcat de mână un agent

Publicat: 08 08. 2013, 18:30
Actualizat: 05 02. 2019, 22:32

Un bărbat a fost reținut după ce a spart geamul unei mașini a Brigăzii Rutiere a Capitalei și l-a mușcat de mână pe unul dintre agenți, agresorul fiind blocat în trafic întrucât a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, un echipaj a observat, în jurul orei 21.00, un Renaul Clio care a trecut pe roșu pe Șoseaua Kiseleff. Polițiștii au plecat imediat în urmărirea mașinii și i-au făcut semn șoferului să oprească.

Pentru că acesta a refuzat să tragă pe dreapta, autoturismul a fost blocat în trafic la intersecția străzilor Ion Mihalache cu Ion Mincu.

Bărbatul de la volan a fost verificat cu alcooltestul, iar aparatul a indicat 0,73 miligrame per litru de alcool în aerul expirat.

Conform oficialului Brigăzii Rutiere, șoferul a devenit agresiv, motiv pentru care a fost încătușat. După ce a fost băgat în mașină, acesta a spart cu piciorul unul dintre geamurile din spate ale mașinii de poliție și l-a mușcat de mână de unul dintre agenți.

„Condus la INML pentru recoltarea de probe biologice, bărbatul a refuzat și a încercat chiar să distrugă mai multe obiecte de mobilier”, a mai spus Codău.

Acesta a fost reținut pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere și refuz de recoltare de probe biologice.