Scandal sexual la un liceu din Focșani. Directoarea a apărut în poze indecente

Publicat: 14 05. 2018, 14:21
Actualizat: 26 03. 2019, 00:51

Scandalul a izbucnit în weekend, când în presa locală și pe Facebook au apărut mai multe fotografii indecente, personajele surprinse în capturi fiind directoarea Liceului de Artă și un elev din clasa a XII-a.

Surse din rândul profesorilor dezvăluie că este o răzbunare a fostului soț al femeii, care ar fi realizat capturile și le-ar fi răspândit pe Internet.

Pentru a verifica toate informațiile, la Inspectoratul Școlar Județean a fost înființată o comisie de anchetă.

„Inspectoratul Școlar Județean Vrancea s-a autosesizat în legătură cu informațiile apărute în presa locală online, referitoare la doamna profesor Tăicuțu Diana, director la Liceul de Artă

Anchetatorii încearcă să afle când a avut loc presupusa întâlnire amoroasă între directoare și elev, deoarece băiatul, acum major, ar fi putut fi minor în momentul realizării înregistrării video.

Înainte de constituirea comisiei de anchetă, directoarea Liceului de Arte a demisionat.

„Menționăm că domna profesor Tăicuțu Diana Rozalia și-a înaintat demisia din funcția de director în dimineața zilei de 14.05.2018. Indiferent de rezultatul final al cercetării întreprinsă de reprezentanții instituției noastre, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea condamnă categoric și se delimitează de astfel de acțiuni care dăunează interesului învățământului și prestigiului profesiei de dascăl”, se precizează în comunicatul ISJ Vrancea.

Profesoara suspectată că a avut o relație cu unul dintre elevii săi nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere.