SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA. Stâlpi montați pentru indicatoare rutiere pe DN 29 Suceava – Botoșani, furați cu beton cu tot

Publicat: 25 11. 2012, 13:32
Actualizat: 27 09. 2018, 20:23

Un număr de 13 stâlpi metalici care au fost montați pe marginea drumului DN 29 Suceava – Botoșani pentru ca ulterior să fie montate indicatoare rutiere la o interescție din orașul sucevean Salcea au fost furați, hoții smulgându-i cu tot cu betonul turnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit IJP Suceava, o firmă din județul Botoșani a sesizat că, în noaptea de joi spre vineri, au fost furați 13 stâlpi metalici pe care urmau să fie montate indicatoare rutiere, de pe aliniamentul DN 29 la intersecția cu strada „La tei”.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că în ultima decadă a lunii octombrie au început lucrări la DN 29 Suceava – Botoșani prin amenajarea, în orașul Salcea, a unei benzi de preselecție a drumului spre localitatea Văratic, atât înainte, cât și după intersecția cu strada „La tei”.

După construirea acestei benzi, în cursul zilei de joi, muncitori din cadrul firmei au montat 13 stâlpi de o parte și de alta a DN 29, pe care urmau să fie fixate, vineri, indicatoarele rutiere.

Muncitorii au constatat însă că stâlpii montați au fost furați, fiind smulși cu tot cu betonul turnat cu o zi în urmă.

Polițiștii fac cercetări pentru identificarea hoților și recuperarea prejudiciului.