Senatorul PRM Valentin Dinescu a murit, la Borșa

Publicat: 15 02. 2012, 11:45
Actualizat: 24 07. 2012, 09:46
Senatorul PRM Valentin Dinescu, în vârstă de 52 de ani, a murit, sâmbătă dimineața, la Borșa, județul Maramureș, unde își petrecuse sărbătorile, cauza cea mai probabilă a decesului fiind un stop cardiac, a declarat George Ștefănescu, directorul spitalului din Borșa.


Senatorul PRM Valentin Dinescu, în vârstă de 52 de ani, a murit, sâmbătă dimineața, la Borșa, județul Maramureș, unde își petrecuse sărbătorile, cauza cea mai probabilă a decesului fiind un stop cardiac, a declarat George Ștefănescu, directorul spitalului din Borșa, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, parlamentarul a fost adus la spital de urgență, sâmbătă, în jurul orei 6.00, fără semne vitale, iar timp de o oră s-a încercat resuscitarea sa, însă manevrele nu au avut succes, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. O echipă de legiști din Baia Mare sau Sighetul Marmației se va deplasa în cursul zilei la Borșa, pentru efectuarea necropsiei.

Senatorul venise în Maramureș pentru a-și petrece sărbătorile.

Mircea Mihordea, fost senator PRM de Maramureș, a declarat că Valentin Dinescu s-a stins din viață în brațele lui.

Mihordea a spus că senatorul PRM Valentin Dinescu și soția sa și-au petrecut sărbătorile de iarnă, începând de la Crăciun, la el acasă, în Borșa.

"Azi dimneață la ora 4.00 soția l-a văzut în baie. M-a trezit și am încercat să îl resuscitez, era inconștient. Nu am reușit și a murit în brațele mele", a declarat Mihordea.

Potrivit acestuia, Valentin Dinescu avea probleme cardiace, iar în urmă cu doi ani suferise un infarct.

Senatorul Valentin Dinescu s-a născut la 25 decembrie 1955. El a fost ales în circumscripția Timiș, pe listele Partidului România Mare, aflându-se la al doliea mandat de senator. Era președintele Comisiei Economice, Industrii și Servicii din Senat.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro