Șofer arestat după ce a a scuipat și a vrut să dea cu mașina peste un polițist

Publicat: 27 07. 2018, 19:41
Actualizat: 02 10. 2018, 15:28

Purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Ionuț Marin, a declarat corespondentului MEDIAFAX că șoferul unei autoutilitare a fugit, joi, de echipajul care a vrut să îl oprească în trafic pentru un control de rutină. Bărbatul de 38 de ani a încercat să dea cu mașina peste omul legii.

„Un șofer care conducea o autoutilitară însoțită de semiremorcă, pe Calea Feldioarei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către agentul de poliție și a efectuat un viraj către polițist cu intenția de a-l accidenta, continuându-și deplasarea. A fost urmărit de echipajul de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în curtea unei societăți comerciale din zonă, însă în momentul în care a deschis ușa să coboare, șoferul l-a scuipat pe agentul de poliție”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Bărbatul de 38 de ani a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor și ultraj.