Stranie coincidență: Cine este tânărul împușcat în cap de un polițist din Vaslui. Care este legătura dintre familia lui și agentul de la Rutieră

Publicat: 15 03. 2018, 19:28

Surse din rândul anchetatorilor arată că victima, Adrian Munteanu, este nepotul fostului șef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu.

De asemenea, Mihai Vizitiu, polițistul a cărui armă a provocat decesul tânărului este tocmai agentul care l-ar fi denunțat la DNA pe subcomisarul Munteanu, pentru corupție, mai arată sursele citate.

Ancheta în cazul tânărului împușcat a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, care vor face încadrarea juridică a faptei în urma stabilirii împrejurărilor în care s-a produs moartea lui Adrian Munteanu

Iulian Munteanu și-a pierdut funcția de șef al Biroului Rutier Vaslui, fiind arestat o vreme pentru fapte de corupție, printre denunțătorii săi fiind agentul Mihai Vizitiu. Acesta a avut calitate de investigator cu identitate reală în dosarul în care șeful Biroului Rutier Vaslui a fost acuzat de fapte de corupție, iar procesele sale verbale întocmite în urma activităților de monitorizare au cântărit decisiv în arestarea ofițerului Munteanu. În prezent, dosarul de corupție se află pe rolul Tribunalului Vaslui.

Nepotul fostului șef al Biroului Rutier Vaslui era urmărit, joi, de polițiștii de la Rutieră, care aveau informațiii că acesta conduce autoturismul, deși avea permisul suspendat, fiind cercetat în mai multe dosare pentru încălcarea legislației rutiere.

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a făcut joi eforturi pentru salvarea tânărului. Inițial, medicii au reușit să-l resusciteze, însă, la scurt timp, victima a intrat într-un nou stop cardio-respirator și nu a mai răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.