Suceava: Bebeluș de șase luni, la spital după ce a fost mușcat de porcul din gospodărie

Publicat: 19 01. 2014, 14:43
Actualizat: 01 08. 2014, 10:43

Un bebeluș în vârstă de șase luni dintr-o localitate suceveană a ajuns la spital după ce a fost mușcat de mâini și de o ureche de porcul din gospodărie, care a intrat în casă când mama copilului plecase să aducă apă de la fântână, transmite corespondentul MEDIAFAX.Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că sâmbătă după-amiază o femeie din comuna suceveană Pătrăuți, mamă a patru copii, a plecat să aducă apă din fântână, lăsând copiii singuri în casă, tatăl fiind la muncă în Portugalia.

Cel mai mare dintre copii, în vârstă de patru ani, a deschis ușa imobilului, iar în casă a intrat un porc care se afla în curte.

Animalul l-a mușcat de mâini și de o ureche pe cel mai mic dintre copii, în vârstă de șase luni, bebelușul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde este internat în secția de Chirurgie infantilă.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal și au anunțat Primăria Pătrăuți și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, care urmează să facă o anchetă socială la respectiva familie, iar în funcție de rezultatul verificărilor să fie luate măsuri.