Sucevean trimis în judecată după ce a întreținut relații sexuale cu nepoata sa de nouă ani

Publicat: 25 01. 2013, 15:41
Actualizat: 07 07. 2013, 03:21

Un sucevean a fost trimis în judecată pentru viol și corupție sexuală după ce, în perioada 2008-2011, a întreținut relații sexuale cu o nepoată în vârstă de nouă ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii suceveni au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a bărbatului de 43 de ani, pentru viol și corupție sexuală, ambele în formă continuată.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat că, în perioada 2008 – 2011, profitând de imposibilitatea fetiței de a se apăra și de a înțelege semnificația unui act sexual, prin constrângerea ei, bărbatul a întreținut raporturi sexuale, în repetate rânduri, cu minora.

Bărbatul, din comuna suceveană Comănești, este urmărit penal încă din iulie 2011 pentru că ar fi întreținut raporturi sexuale cu nepoata sa în vârstă de nouă ani, iar ca urmare a solicitării instanței s-a dispus în acest caz o expertiză biocriminalistică.

În urma finalizării expertizei bărbatul a fost reținut la începutul lunii ianuarie 2013, apoi a fost arestat preventiv de Tribunalul Suceava, fiind cercetat pentru viol și corupție sexuală.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.