Tânăr de 26 de ani, dat dispărut de familia din Botoșani, găsit după gratii. Bărbatul abia ieșise din altă închisoare

Publicat: 27 10. 2020, 15:40
Actualizat: 27 10. 2020, 17:13

Sebastian Feraru, un tânăr de 26 de ani din localitatea Bădiuţi, judeţul Botoşani, a fost dat dispărut de o rudă de a sa, ulterior fiind găsit de poliţişti în penitenciarul Rahova din Bucureşti.

Acesta abia ieşise dintr-o închisoare din Dâmboviţa, iar familia a sesizat poliţia după ce a văzut că nu a ajuns acasă.

IPJ Botoşani a anunţat luni dispariţia lui Sebastian Feraru, un tânăr de 26 de ani din localitatea Bădiuţi, oraş Ştefăneşti, judeţul Botoşani.

Poliţiştii fuseseră sesizaţi de o rudă a tânărului că acesta a fost eliberat în 14 septembrie din Penitenciarul Mărgineni, judeţul Dâmboviţa, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate, iar până în prezent nu a revenit la domiciliu.

În urma verificărilor făcute de poliţişti, acesta a fost găsit în Penitenciarul Rahova din Bucureşti.

Explozie pe un petrolier rusesc în Marea Azov! Trei persoane sunt date dispărute

Trei persoane au fost date dispărute, sâmbătă, după o explozie devastatoare care a avut loc pe un petrolier rusesc, care călătorea prin Strâmtoarea Kerci spre portul Rostov-pe-Don, a anunțat Agenția Maritimă din Rusia.

Potrivit Reuters, petrolierul Hazi Aslanov nu avea petrov, iar explozia a fost provocată cel mai probabil de restul de vapori, a precizat Agenția Federală Maritimă.

Potrivit Rosmorrechflot, 10 oameni au fost salvați. Deocamdată, nu se cunoaște starea celorlalți 3 membri ai echipajului.

Interfax transmite că explozia a avut loc pe petrolierul General Hazi Aslanov. Potrivit agenției de știri, echipajul era format din 13 persoane.