Tânăra din imagine a fost muștruluită de șeful ei, din cauza hainelor portate la job. În ce era îmbrăcată, de fapt

Publicat: 19 10. 2022, 16:20
Actualizat: 19 10. 2022, 16:35

O angajată din Vietnam a postat pe internet un mesaj care a atras atenția utilizatorilor, în special, de pe TikTok. Fata a povestit cum a fost mustrată la serviciu pentru că purtase niște haine despre care managerul a considerat că sunt „nepotrivite”.

Angajata a rămas surprinsă atunci când a fost chemată în biroul managerului și i s-a spus că ținuta ei nu este tocmai potrivită pentru muncă.

Motivul ar fi fost, după spusele fetei, că îmbrăcămintea respectivă îi evidenția prea mult „fundul”.

Giselle Thanh, care a spus că lucrează în domeniul sănătății, a postat un clip în care arată ținuta, compusă dintr-o bluză scurtă și o pereche de colanți de culoare închisă, însă pielea nu era la vedere.

Mai multe femei au trecut prin aceeași situație

„Șefa mea m-a chemat în biroul ei spunând că un manager a făcut o plângere cu privire la ținuta mea de lucru”, a scris ea în videoclip.

„Aparent, spatele meu se observă prea mult și este nepotrivit”, a scris ea în videoclipul postat pe TikTok.

Giselle a spus că a purtat ținuta de mai multe ori și nu a fost niciodată o problemă înainte.

„La locul meu de muncă sunt permiși colanții, dar mi s-a cerut să mă schimb de ei”, a clarificat ea în comentarii, în care nu a precizat unde lucra.

Multe alte femei au sunat spunând că li s-a întâmplat același lucru.

„Asta mi s-a întâmplat și mie la locul meu de muncă și managerul meu a susținut că eu și prietena meu am primit multă «atenție» de la bărbați, așa că nu e potrivit”, a scris un utilizator, potrivit Nypost.com.