Târgul Gaudeamus – Carte Școlară s-a deschis oficial astăzi

Publicat: 15 02. 2012, 10:28
Actualizat: 24 06. 2012, 05:05
Cea de-a cincea ediție a Târgului Gaudeamus - Carte Școlară s-a deschis oficial joi, la Casa Radio, în prezența Mariei Țoghină, președinte-director general al Societății Române de Radiodifuziune (SRR), și a lui Vladimir Epstein, directorul executiv al Târgului.

Cea de-a cincea ediție a Târgului Gaudeamus – Carte Școlară s-a deschis oficial joi, la Casa Radio, în prezența Mariei Țoghină, președinte-director general al Societății Române de Radiodifuziune (SRR), și a lui Vladimir Epstein, directorul executiv al Târgului.

Târgul Gaudeamus – Carte Școlară, care se desfășoară în perioada 20-30 septembrie, este un eveniment dedicat în special elevilor, studenților și cadrelor didactice, cărora li se pun la dispoziție manuale și auxiliare școlare. Pe întreg parcursul manifestării, editurile participante vor practica reduceri situate între 10 și 50 %.

La târgul din acest an, a cărui suprafață a crescut cu peste 15% comparativ cu ediția precedentă, participă aproximativ 50 de expozanți, unii cu stand propriu, în standurile asociațiilor profesionale sau prin intermediul reprezentanților.

"Evenimentul a fost poziționat strategic, la începutul anului școlar, pentru a le pune la dispoziție celor interesați o gamă variată de manuale și auxiliare școlare", a declarat pentru MEDIAFAX, Vladimir Epstein, directorul executiv al Târgului. "La această ediție, una oarecum jubiliară, constatăm cu bucurie ca Târgul a crescut cu peste 20 %", a mai spus directorul executiv al Târgului.

Despre colaborarea dintre Gaudeamus și SRR, Maria Țoghină a declarat: "Toți cei care lucrăm la SRR iubim cartea. Nu putem uita că înainte de a fi maeștri ai cuvintelor rostite, suntem iubitori de carte. Acest eveniment este și o acțiune internă a Radiodifuziunii de a redescoperi cartea. Este important să înțelegem și ce înseamnă cartea pentru copii. Veniți la Gaudeamus cu familia!".

Â