Ultimele imagini cu Cristina Țopescu în viață! A fost văzută la un marș pe 22 decembrie: „Era așa de frumoasă!” – FOTO

Publicat: 13 01. 2020, 11:18

Cristina Țopescu a fost la rândul ei victima regimului comunist după ce tatăl ei a intrat în dizgrația sistemului. Jurnalista a și fost incarcerată în 1989 și a fost eliberată cu două zile înainte de începerea Revoluției.

„Pe 22 Decembrie am fotografiat-o la marșul în memoria eroilor revoluției, în momentul când Camelia o intervieva – cred că sunt ultimele fotografii publice cu ea în viață. Am prins o frântură din discuție, era emoționată că va citi o parte din lista eroilor morți. Era frumoasă și vie, am remarcat-o imediat în mulțime. Monarhistă veritabilă, din familie și din convingere, realizatoarea unui emoționant interviu cu Majestățile Sale Regele Mihai I și Regina Ana (documentarul «Regele Mihai, Nimic fără Dumnezeu» pe care l-am postat mai jos) , Cristina Țopescu a fost răsplătită și decorată cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate pe data de 25 Iunie 2012.

Anul acesta ar fi împlinit 60 de ani. Cred că sufletul ei marcat de neputința de a face mai mult pentru oameni și pentru animăluțele fără adăpost pe care le iubea enorm, va fi iertat… 😞, a scris pe Facebook Mihaela Chiripuci, cea care a și postat ultimele fotografii cu Cristina Țopescu în viață, făcute pe 22 decembrie.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

Sursă FOTO: Mihaela Chiripuci / Facebook