Ultimele imagini cu rusoaica fotomodel, înainte să fie găsită moartă în fața unui hotel din Turcia

Publicat: 25 07. 2022, 15:45
Actualizat: 25 07. 2022, 15:51

Zilele trecute, Sofia Olifirenko, un model internațional, a fost găsită moartă în fața hotelului în care era cazată. Au apărut noi imagini cu privire la misterioasa moarte care a adus tristețe familiei modelului.

Principalul suspect în acest caz a fost audiat și apoi eliberat de autoritățile din Turcia. Acesta susține că femeia s-ar fi sinucis.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum Sofia Olifirenko nu stă bine pe picioare și se sprijină de un perete. Potrivit presei turce, înregistrarea a fost făcută cu doar câteva ore înainte de tragicul eveniment.

Femeia se îndrepta către hotelul în care era cazată, de asemenea, Sofia a fost însoțită de un bărbat în drumul său spre hotel. Bărbatul a declarat că femeia s-ar fi sinucis.

Soțul rusoaicei este convins că cineva a ucis-o pe Sofia

După investigațiile poliției, suspectul a fost eliberat sub control judiciar. Totuși, soțul acesteia, de naționalitate română, vorbise cu ea cu 2 zile înainte de tragedie și totul părea în regulă, după spusele bărbatului. Acesta este convins că nu a fost un accident și că un posibil suicid nu a fost posibil, potrivit Antena3.

„A ucis-o cineva, sigur a fost aruncată. Probabil a drogat-o cineva. Ea niciodată în viaţa ei nu a luat droguri. Sunt sigur că ea nu ar fi făcut aşa ceva.”, a declarat soțul fotomodelului.