Un bărbat, acuzat că a AGRESAT sexual o fetiță de 10 ani, PRINS la Brăila. Incidentul s-a petrecut în scara unui bloc din Galați

Publicat: 12 03. 2019, 15:53
Actualizat: 25 03. 2019, 18:57

Potrivit polițiștilor gălățeni, în orașul Brăila a fost prins un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual al fetiței din Galați.

Acesta va fi condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Galați pentru a fi audiat.

Știrea inițială. Polițiștii gălățeni caută un bărbat bănuit că, marți dimineață, a abordat pe stradă o fetiță de 10 ani, a dus-o în scara unui bloc și a agresat-o sexual. Bărbatul are între 35 și 40 ani și constituție solidă.

Polițiștii gălățeni caută un bărbat bănuit că, marți dimineață, a agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din orașul Galați.

Potrivit polițiștilor din Galați, în timp ce mergea pe o stradă din orașul Galați, o fetiță de 10 ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc și a agresat-o sexual.

„Semnalmentele agresorului: vârsta 35 – 40 ani, constituție solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textile de culoare gri, pantaloni, de asemenea, din material textile, de culoare maro și pe cap purta un fes de culoare neagră. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la identificarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se arată într-un comunicat al Poliției Galați.