Un bărbat băut și fără carnet s-a răsturnat cu mașina în albia unui râu

Publicat: 26 05. 2013, 20:17
Actualizat: 31 07. 2014, 23:09

Potrivit Poliției Județene Suceava, o femeie din orașul Frasin a sesizat, sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, că un autoturism i-a distrus gardul locuinței, iar șoferul a plecat de la locul accidentului.

Polițiștii au ajuns în zona respectivă în scurt timp și au plecat în urmărirea mașinii, constatând că la aproximativ 500 de metri o altă porțiune de gard a fost distrusă, iar în albia râului Valea Seacă autoturismul urmărit era răsturnat pe o parte. Lângă autoturism a fost găsit un bărbat de 48 de ani, din comuna doljeană Dresda, care era ud și murdar. Martorii de la fața locului l-au indicat ca fiind șoferul autoturismului avariat întrucât l-au ajutat să iasă din interior.

Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și a fost dus la Spitalul Gura Humorului, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. El a fost consultat și s-a constatat că nu a fost rănit.

După verificarea bazei de date s-a stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. El este cercetat pentru conducere fără permis, cu alcoolemie peste limita legal admisă și părăsirea locului accidentului.