Un bătrân de 74 de ani din Brăila a încercat să violeze o fetiță de doar 5 ani. Tatăl copilei a salvat-o în ultimul moment din mâinile agresorului sexual

Publicat: 04 09. 2019, 12:48

Agresorul sexual, identificat ca Ion Albu, a fost arestat, pe 3 septembrie, pentru 30 de zile după ce Judecătoria Făurei a emis pe numele său un mandat de arestare pentru tentativă de viol. Bătrânul a a fost reclamat de mama unei fetițe de 5 ani că ar fi violat-o, pe 1 septembrie, în timp ce se afla în vizită la familia minorei în satul Ulmu, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Anchetatorii au declarat că bărbatul a fost surprins chiar de tatăl micuței în timp ce încerca să întrețină raporturi sexuale cu fetița. Acesta este o rudă îndepărtată a familiei. Agresorul sexual a mărturisit ulterior că era la a doua tentativă de a o abuza sexual pe micuța de cinci ani.

„Într-o zi din luna aprilie 2019 și în data de 01.09.2019, în jurul orei 16:30, acționând în baza aceleiași rezoluții infracționale și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, Albu Ion a încercat să întrețină raporturi sexuale cu persoana vătămată CRI, în vârstă de 5 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, dar și de relația de rudenie în sens larg în care se află cu familia sa”, a declarat procurorul de caz.