Un maramureșean a murit lovit de fulger

Publicat: 15 02. 2012, 09:33
Actualizat: 11 06. 2012, 10:08
Un bărbat în vârstă de 38 de ani, a murit trăsnit în timpul furtunii din noaptea de miercuri spre joi, în județul Maramureș, cadavrul său fiind găsit de un șofer, transmite corespondentul Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, a murit trăsnit în timpul furtunii din noaptea de miercuri spre joi, în județul Maramureș, cadavrul său fiind găsit de un șofer, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cadavrul bărbatului a fost găsit, joi, de un șofer, pe marginea drumului județean care leagă localitățile Groși și Dumbrăvița.

Șoferul a declarat că victima era întinsă în șanț, iar în momentul în care s-a apropiat de ea, a văzut că are fața și mâinile vinete.

La fața locului a sosit un echipaj de poliție, precum și personalul de pe ambulanță. Medicii au constatat decesul și au stabilit că acesta a fost provocat de un fulger. Ei au presupus că moartea ar fi avut loc în timpul nopții, în momentul furtunii abătute asupra Maramureșului.

"Din primele cercetări nu există suspiciuni", a declarat subinspectorul Paula Ardelean de la Serviciul Poliției Rurale Maramureș. (Mediafax)