Un polițist care dirija circulația în piața Națiunile Unite a fost lovit de o mașină. Surpriză! Cine se afla la volanul autoturismului Audi

Publicat: 24 04. 2014, 07:09
Actualizat: 11 02. 2019, 07:42

UPDATE: Procurorul Gheorghe Stan este cel care a accidendat cu mașina polițistul de la Rutieră

Inspectorul șef adjunct de la Inspecția Judiciară din cadrul CSM, procurorul Gheorghe Stan, este șoferul care a lovit cu mașina, miercuri, un agent de poliție care dirija circulația în Piața Națiunile Unite din Capitală.

Pe numele procurorului a fost deschis, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut în jurul orei 10.00, când un autoturism Audi, înmatriculat în Bacău și condus de Stan, care venea dinspre Splaiul Independenței, a intrat în intersecția de la Piața Națiunilor Unite și a încercat să facă stânga, moment în care l-a lovit pe agentul care dirija traficul.

Polițistul a suferit răni la ambele picioare și s-a lovit ușor la cap, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Universitar de Urgență.

Procurorul Gheorghe Stan nu consumase alcool și a fost dus pentru audieri la sediul Brigăzii Rutiere. Acesta le-a spus anchetatorilor că nu l-a observat pe agentul de poliție.


Un agent care dirija circulația în Piața Națiunile Unite a fost transportat la spital, miercuri, după ce a fost lovit de un o mașină, a declarat purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Potrivit lui Andrei Codău, accidentul a avut loc în jurul orei 10.00, când șoferul unui autoturism Audi, înmatriculat în Bacău, care venea dinspre Splaiul Independenței, a intrat în intersecție și a încercat să facă stânga, moment în care l-a lovit pe agentul care dirija traficul.

Polițistul a suferit răni la ambele picioare și s-a lovit ușor la cap, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Universitar de Urgență.

Șoferul nu consumase alcool și a fost dus pentru audieri la sediul Brigăzii Rutiere. Acesta le-a spus anchetatorilor că nu l-a observat pe agentul de poliție.

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.