Un primar din Argeș face legea: A lovit cu mașina un copil și a părăsit locul accidentului

Publicat: 16 01. 2020, 11:04

Accidentul a avut loc în localitatea Călinești iar bpărbatul a părăsit locul, deși copilul lovit avea nevoie de îngrijiri medicale.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Topoloveni, s-a stabilit că în ziua de 15 ianuarie 2020, pe raza localității Călinești, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din direcția Călinești spre Valea Corbului, ar fi acroșat un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, după care și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior, pe raza aceleiași localități. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează IPJ Argeș, potrivit adevărul.ro.

Pe numele primarului a fost deschis dosar penal iar copilul, rănit ușor, a fost transportat la spital pentru efectuarea de îngrijiri medicale.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, mai precizează IPJ Argeș.

Sursă FOTO: Cătănea Dorin / Facebook