Un profesor de 34 de ani a făcut sex cu o elevă de 12 ani din Gorj. Bărbatul a fost ridicat de poliție de la ore

Publicat: 14 03. 2017, 23:37

Fata s-a îndrăgostit de profesorul de economie și educație antreprenorială și a decis că el este este bărbatul cu care vrea să-și înceapă viața sexuală.

Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de doi ani, iar relația lor s-a desfășurat în scara blocului. Înregistrarea cu ei a ajuns la președintele asociației de locatari, care este polițist, acesta anunțând familia elevei.

Profesorul a fost luat de poliție în timpul orelor pe care le ține la Colegiul Național „Tudor Arghezi”, scrie Gorjeanul.

În momenul săvârșirii faptelor, profesorul Cosmin Oproiu lucra la Liceul de Muzică din Târgu Jiu.

„În legătură cu acest profesor, noi facem în continuare cercetări, pentru infracțiunea de act sexual cu o minoră, în formă agravantă. Faptele sunt săvârșite în urmă cu un an, deci noi am reținut formă continuată la infracțiunea de act sexual cu o minoră. A început de la vârsta de 12 ani să aibă raporturi sexuale cu minora și a continuat timp de aproximativ un an. În continuare se efectuează cercetări. El recunoaște, în parte, un singur act sexual”, a declarat Camelia Caragea, prim procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.