Un tânăr de 19 ani care se grăbea a lovit două mașini și a rănit șase oameni

Publicat: 17 10. 2014, 12:08
Actualizat: 12 02. 2019, 18:01

Potrivit datelor furnizate, vineri, de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, accidentul s-a petrecut joi seară, pe strada Prelungirea București, din municipiul Călărași, și a fost provocat de un tânăr de 19 ani, care are permis de conducere de anul trecut.

Conform polițiștilor, tânărul, care conducea un autoturism Alfa Romeo, a pierdut controlul asupra mașinii din cauza vitezei excesive, autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac, după care a lovit un autoturism staționat, fiind proiectat într-un al doilea autoturism care, de asemenea, staționa.

În urma accidentului, tânărul șofer a fost grav rănit, suferind multiple fracturi. De asemenea, rănit grav a fost și un bărbat care în momentul producerii accidentului se afla lângă unul dintre autoturismele staționate lovite, iar alte patru persoane aflate în autovehiculele staționate au suferit răni ușoare.

Tânărul care a provocat accidentul nu se afla sub influența alcoolului. Pe numele său, polițiștii au deschis dosar penal, el fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.