Un tânăr din Vaslui, găsit mort într-o parcare din Germania. Ionuț avea doar 31 de ani

Publicat: 18 01. 2022, 16:04

Un șofer român a fost găsit mort în mașina firmei, într-o parcare din Germania. Băiatul avea doar 31 de ani și era din Huși, județul Vaslui.

Ionuț era șofer la o firmă din Germania şi conducea o autoutilitară cu care transporta marfă, scrie Vremea Nouă.

Apropiații lui, dar și colegii, spun că moartea să este un mister, căci băiatul nu era cunoscut cu probleme de sănătate.

Vineri, 14 ianuarie, Ionuț a vorbit pentru ultima dată cu familia. Ulterior, acesta nu a mai răspuns, iar rudele au început să îl caute. Fratele lui Ionuţ, care lucrează în Olanda, tot ca şofer, a mers în Germania şi a reuşit să găsească maşina fratelui său, într-o parcare. Băiatul era mort în inferior. În mașină, autoritățile au găsit câteva doze de energizant.

Trupul neînsufleţit al românului a fost transportat la morgă pentru efectuarea unei necropsii, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

„Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat cu sufletele sfîșiate, ai fost un băiat extraordinar, plin de fericire, nu duceai grija. Dumnezeu să te aibe în pază, suflet drag!”, a scris pe Facebook unul dintre prietenii lui Ionuţ.