Vacanța din Ibiza le-a pus capac. Neymar, testat pozitiv cu coronavirus! Alți doi colegi de la PSG se află în aceeași situație

Publicat: 02 09. 2020, 18:00

Neymar este, la rândul lui, infectat cu coronavirus. Atacantul este cel de-al treilea fotbalist din lotul lui PSG care a fost testat pozitiv în ultimele zile. Brazilianul se alătură, astfel, colegilor săi care au contractat virusul, Angel Di Maria și Leandro Paredes.

Informația potrivit căreia Neymar a fost testat pozitiv cu coronavirus a fost confirmată de jurnaliștii de la L’Equipe. După ce a pierdut finala Ligii Campionilor, scor 0-1 cu Bayern Munchen, Thomas Tuchel le-a dat liber jucătorilor în această perioadă.

Angel Di Maria, Leandro Paredes, Neymar, Keylor Navas, Ander Herrera și Mauro Icardi au plecat în vacanță la Ibiza, pentru a uita de eșecul dureros cu Bayern. Cel mai probabil, primii trei s-au infectat în superba stațiune. Rămâne de văzut dacă și ceilalți care i-au însoțit vor fi testați pozitiv.

Paul Pogba, depistat cu coronavirus săptămâna trecută

Săptămâna trecută, Paul Pogba, un alt super fotbalist, a fost testat pozitiv cu coronavirus, motiv pentru care nu face parte din lotul reprezentativei de fotbal a Franţei pentru meciurile cu Suedia şi Croaţia, din Liga Națiunilor.

Mijlocașul lui Manchester United a fost înlocuit în lot de Eduardo Camavinga (17 ani), fotbalist legitimat în Ligue 1, la Rennes.

Un al jucător la care selecţionerul Didier Deschamps a fost nevoit să renunţe este Tanguy Ndombele, de la Tottenham, aflat în carantină, după ce a fost testat, la rândul lui, pozitiv cu coronavirus.