VIDEO Femei în lesă plimbate prin Piața Libertății, din Timișoara. Imaginile care au scandalizat internetul: Asta e o boală psihică, sclavism

Publicat: 22 09. 2019, 15:44

Fotografiile cu un bărbat și două femei legate cu lesa au fost realizate sâmbătă în Piața Libertății, din Timișoara.

„Două femei ținute în lesă de un bărbat, care spuneau că sunt din Costa Rica. În timp ce lumea era uluită despre această scenă, eu am mers să-i întreb ce înseamnă asta!? Voi ce spuneți? Ce reacție ați fi avut dacă aveați timp sa vă reveniți din uluire. Tu cum ai fi procedat??”, a scris Ștefan Cojocnean. 

Totodată, autorul fotografiilor a declarat că l-a întrebat pe bărbat de ce le duce pe cele două femei în lesă, dar bărbatul nu a răspuns.

Videoclipul poate fi văzut AICI!

Comentariile nu s-au lăsat mult așteptate.

„Nu e tocmai în regulă ca fetița mea să învețe așa ceva! Ea pleacă de acasă cu ideea că femeia trebuie să fie respectată de un bărbat educat și că lesa este pentru câini și așa trebuie sa rămână! Asta e o boală psihică, sclavism autoritar se numește. Au murit oameni, măi oameni buni, ca să fim o țară educată. Vin toți psihopații, ne leagă fetele, le răpesc, le ard le înjunghie și noi suntem permisivi! Vi se pare o nimica toată. Ei, de la o nimica toată au pornit toate”, a scris o internaută.

Cu un punct de vedere total diferit, o altă femeie comentează: „Nu privește pe nimeni cum trăiesc ei, atâta timp cât e consimțit de toți trei. Mie îmi place foarte mult mentalitatea occidentală, în care nu ne băgăm nasul în viețile altora”.

„Nu văd cu ce vă deranjează. Eu văd trei adulți, capabili să își dea consimțământul și care nu rănesc pe alții cu plăcerea/fetișul lor. Vă deranjează zgărzile? De ce? Explicați. Și nu mă luați cu «văd copiii așa ceva»…pentru că sunt lucruri mult mai grave pe care le văd copiii. Vestimentația excentrică vă deranjează? Dar pitzipoancele care ies în club și au aproape aceeași vestimentație…uneori chiar și zgarda (mai puțin cineva care să le plimbe în lesă) cu ce sunt diferite?”, scrie o altă persoană.

Foto: Ștefan Iulian Cojocnean/ Facebook