VIDEO. Paranghelie cu interlopi și droguri în Buzău, în plină pandemie. Petrecăreții s-au ales cu dosar penal

Publicat: 12 05. 2020, 09:26
Actualizat: 07 04. 2021, 00:01
Sursă foto: Captură video Facebook Știri de Buzău

Petrecere cu interlopi și droguri într-o localitate din județul Buzău, în plină pandemie, unde au participat zeci de persoane venite din mai multe județe ale țării. Printre participanți s-au numărat și nume grele din clanurile interlope, precum Bogdan Sandu, membru al clanului Sportivilor din București,informează ziarul local Știri de Buzău. Petrecăreții s-au ales însă cu amenzi uriașe, dar și cu dosar penal.

Cel care ar fi  aranjat adunarea pentru petrecerea de la Gherăseni ar fi un individ cunoscut sub numele de ”Tyson”, din Vadu Pașii, iar în jurul lui s-ar mai fi aflat frații ”Geamănu” și Nichițelea, personaje care de-a lungul timpului au fost implicați în mai multe violențe. Tyson” nu și-a organizat evenimentul acasă, ci într- fermă abandonată. De la petrecere nu au lipsit băuturile scumpe și drogurile.

Drogurile n-au lipsit din peisaj

Conducătorii auto au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest, în cazul unui șofer de 33 de ani, din Pârscov, fiind indicat consumul de substanțe psihotrope.

Șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub inflența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, polițiștii au aplicat în total 20 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii Covid-19, în valoare de 188.000 de lei, mai scrie sursa mai sus menționată.