VIDEO | S-au scuipat, s-au amenințat și s-au lovit cu ranga! Câțiva șoferi s-au luat la bătaie într-o parcare din Pitești

Publicat: 31 10. 2022, 13:19

This browser does not support the video element.

Seara trecută, în Pitești au avut loc câteva scene șocante, lângă un restaurant, acolo unde mai mulți șoferi s-au luat la bătaie. Aceștia s-au amenințat, s-au scuipat și au recurs la violență. La scurt timp au ajuns și ofițerii de poliție care au calmat spiritele.

Scandalurile dintre șoferii din trafic apar de nicăieri, la fel cum s-a întâmplat seara trecută în Pitești.

Seara trecută, în Pitești au avut loc câteva scene șocante, lângă un restaurant, acolo unde mai mulți șoferi s-au luat la bătaie.

Aceștia s-au amenințat, s-au scuipat și au recurs la violență. La scurt timp au ajuns și ofițerii de poliție care au calmat spiritele.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în jurul orei 17.30, cu privire la o stare conflictuală petrecută între două persoane, într-o parcare din centrul municipiului Pitești.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care au identificat una dintre persoanele implicate. În continuare, polițiștii efectuează cercetări, în vederea identificării celeilalte persoane, stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Scandalagii, duși la secția de poliție

Potrivit IPJ Argeș, persoanele în cauză sunt la audieri, iar oamenii legii fac cercetări. În funcție de acestea, se vor lua măsurile corespunzătoare.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, în jurul orei 17.30, cu privire la o stare conflictuală petrecută între două persoane, într-o parcare din centrul municipiului Piteşti.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, care au identificat una dintre persoanele implicate.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, în vederea identificării celeilalte persoane, stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale”, transmite IPJ Argeș, potrivit Antena3.ro.