VIDEO. Un bărbat cu un pistol în mână a intrat în altarul unei biserici. Individul, deranjat de sunetul din boxe din timpul slujbei

Publicat: 21 04. 2020, 13:10
Actualizat: 21 04. 2020, 13:11

This browser does not support the video element.

Un bărbat cu un pistol în mână a intrat în altarul Bisericii Ortodoxe de Rit Străvechi din comuna Sarichioi, județul Tulcea, unde i-a cerut socoteală preotului, care oficia slujba, pentru sunetul prea tare din boxe. Bărbatul a fost internat la Spitalul Județean Tulcea pentru investigații de specialitate.

„În dimineața zilei de 21 aprilie a.c., în urma unui apel la 112, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sarichioi au intervenit la un lăcaș de cult din localitate, unde s-a semnalat faptul că, un bărbat de 40 de ani , din Sarichioi, ar fi amenințat preotul, cu un pistol, deranjat fiind de zgomotul produs de oficierea slujbei religioase. Polițiștii au intervenit, au identificat bărbat în cauză si au constatat ca pistolul respectiv era, de fapt, o brichetă. În urma evenimentului, bărbatul a fost internat la Spitalul Județean Tulcea, pentru investigatii de specialitate. Dupa verificări, se vor lua masurile legale”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.