VIOLENȚĂ. Imagini în premieră de la scandalul din Merișani. Un bărbat a fugit din izolare ca să-și snopească rudele!

Publicat: 06 04. 2020, 13:45
Actualizat: 06 04. 2020, 13:48

This browser does not support the video element.

Au apărut primele imagini de la scandalul din localitatea argeșeană Merișani, unde un tânăr a plecat din izolare ca să-și bată rudele. Poliția a reușit, cu greu, să aplaneze conflictul, în condițiile în care, în încăierare, erau deja implicate mai multe persoane care nu aveau de gând să cedeze.

Un scandal care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, între mai multe persoane din Merișani, a avut ecou la nivel național, după ce polițiștii care au intervenit pentru aplanarea conflictului au constatat că cel care ar fi fost capul răutăților fugise din izolare anume ca să-și bată niște rude.

Potrivit anchetatorilor, în data de 3 aprilie, polițiștii au fost chemați la Merișani, unde mai multe persoane erau implicate într-o bătaie generală. Cu greu, anchetatorii au reușit să-i despartă și să-i legitimeze pe bătăuși, moment în care au descoperit că unul dintre aceștia, un tânăr în vârstă de 21 de ani, ar fi trebuit să fie în izolare, la domiciliu.

Sursele citate, au declarat, pentru Gândul.ro, că acesta se afla și în spatele răfuielii, după ce se certase cu o soră de-a lui, care locuiește în aceeași curte cu el, ca urmare a faptul că nu reușiseră să cadă de acord cu privire la prețul unei mașini.

Tânărul a fost amendat cu 5.000 de lei și introdus în carantină instituționalizată, sub pază, în timp ce restul scandalagiilor au fost amendați contravențional cu câte 2.000 de lei fiecare.