VREMEA. Vremea rămâne închisă și instabilă. La ce ne putem aștepta în următoarele zile

Publicat: 12 04. 2019, 08:09

This browser does not support the video element.

VREMEA. ROMANIA, VINERI NOAPTEA PLOI ÎN MAJORITATEA REGIUNILOR

Ploile vor fi prezente și în această noapte în majoritatea regiunilor țării. Minimele termice vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, cu 5 grade la Piatra Neamț, 7 la Cluj Napoca, Pitești și Baia Mare și 9 grade pe litoral.

VREMEA. BUCURESTI PLOI ÎN AVERSE, VÂNT CU INTENSIFICĂRI

Și pentru Capitală meteorologii au emis o prognoză specială. Potrivit acesteia până luni dimineața cerul va fi acoperit, va ploua în averse cu tunete și fulgere, iar vântul va avea intensificări temporare. În aceste condiții maximele termice vor fi cuprinse între 13 și 17 grade, iar minimele între 6 și 9 grade Celsius.

VREMEA. MUNTE PRECIPITAȚII MIXTE LA ALTITUDINE

Ploile vor predomina și în zonele montane și vor favoriza topirea stratului de zăpadă, mai ales în Munții Banatului, Carpații Meridionali și cei de Curbură. La peste 1.800 de m altitudine sunt prognozate precipitații mixte. Maximele zilei vor fi de 14 grade, iar minima de -2.

VREMEA. TARA VREME ÎN RĂCIRE, PLOI ABUNDENTE

Vremea se va răci în următoarele zile. Va continua să plouă în averse, însoțite și de descărcări electrice. Local se pot acumula 40l/mp. Vântul va avea intensificări locale în est și sud-est iar la altitudine va sufla cu putere iar precipitațiile vor fi mixte. Sîmbătă maxima zilei va ajunge la 16 grade, iar duminică la 17 grade Celsius.