Cât COSTĂ meniul de Paște în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. La ce preț poți comanda cozonac, drob sau ciorbă de miel

Publicat: 13 04. 2024, 11:49

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, iar prețurile la restaurantul său sunt destul de piperate.

Și, odată cu apropierea Paștelui, restaurantul lui Scărlătescu oferă și produse tradiționale specifice acestei sărbători, dar oferta nu e neapărat pentru toate buzunarele.

Cu toate acestea, se pare că meniurile de la restaurantul său, X Chef by Cătălin Scărlătescu, sunt destul de căutate, arată Fanatik.

Scărlătescu face tot posibilul pentru a le oferi clienților experiențe culinare deosebite, iar cei care nu vor să stea prea multă vreme în bucătărie comandă preparatele tradiționale de la el.

Cât costă produsele de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

De când a fost deschis, clienții restaurantului s-au plâns că prețurile nu sunt tocmai accesibile, dar, cu toate acestea, comenzile curg.

Iar acum, în oferta localului se află preparate tradiționale precum pasca, cozonacul și ciorba de miel, dar nu sunt deloc ieftine, arată sursa citată.

Cine vrea să comande o oală de ciorbă de miel pentru masa de Paște trebuie să scoată din buzunar 117 de lei. Ciorba vine într-o oală de 2.4 litri, ceea ce înseamnă că este suficientă pentru ca o familie să își satisfacă pofta.

Puțin mai scumpă este friptura de miel, care costă aproximativ 200 de lei pentru un kilogram. Cei care nu sunt mari fani ai fripturii de miel pot să aleagă alte produse tradiționale, precum sarmalele. Acestea costă 137 de lei porția de 137 de bucăți.

Nici deserturile nu lipsesc din meniul restaurantului lui Cătălin Scărlătescu. Pasca și cozonacul vin la pachet și costă 200 de lei. În ciuda faptului că prețurile sunt ușor piperate, cheful nu duce deloc lipsă de comenzi.

Cum vede Scărlătescu restaurantul ideal

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, a vorbit recent despre modul în care crede el că ar trebui să funcționeze un restaurant, dar și despre relația dintre angajator și angajat.

De asemenea, Scărlătescu a vorbit și despre piața muncii în ceea ce-i privește pe bucătari și a povestit cum a evoluat el din punct de vedere salarial.

El a adăugat că este important ca un angajator să aibă încredere în propriii angajați, motiv pentru care el le permite angajaților săi să aibă acces la sertarul cu bani, însă totul raportat la munca depusă de fiecare. Citește mai mult…