Prima pagină » Diverse » Showbiz » Cum vede Cătălin SCĂRLĂTESCU restaurantul ideal. „Să ia bani de acolo”

Cum vede Cătălin SCĂRLĂTESCU restaurantul ideal. „Să ia bani de acolo”

Cum vede Cătălin SCĂRLĂTESCU restaurantul ideal. „Să ia bani de acolo”
Cum vede Cătălin Scărlătescu restaurantul ideal. „Să ia bani de acolo”

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, a vorbit recent despre modul în care crede el că ar trebui să funcționeze un restaurant, dar și despre relația dintre angajator și angajat.

De asemenea, Scărlătescu a vorbit și despre piața muncii în ceea ce-i privește pe bucătari și a povestit cum a evoluat el din punct de vedere salarial, potrivit b1tv.ro.

„În două luni mi-au crescut salariul de la 300 de dolari la 2800 de dolari. În prima lună, ei rulau foarte multă marfă și câștigau foarte puțini bani, iar după ce am apărut eu s-au speriat, adică tot oul ăla intră, ceapa tot aceeași e, s-a terminat cu ceafa de vită în buzunare. Eu am o altă viziune despre salarizare, eu nu le-aș da bani, eu le-aș da voie să muncească”, a spus Scărlătescu.

El a adăugat că este important ca un angajator să aibă încredere în propriii angajați, motiv pentru care el le permite angajaților săi să aibă acces la sertarul cu bani, însă totul raportat la munca depusă de fiecare.

„Restaurantul ideal e atunci când primii patru oameni pot merge la sertar să ia bani de acolo. Când băgați, luați-vă de acolo cât vreți voi. Eu vreau să lucreze și atunci când vin la mine să le dau 10.000 de euro, să spună „măi, țăranule, de ce doar 10.000 când puteau fi 20.000?”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Rețeta de paste de post a lui Chef Cătălin Scărlătescu

Postul Paștelui se apropie cu repeziciune, motiv pentru care mulți români se pregătesc pentru această perioadă de cumpătare.

În această perioadă, mulți români țin post, adică renunță la produsele de origine animală.

De multe ori, mâncărurile tradiționale de post, precum varza sau fasolea pot deveni „plictisitoare” și căutăm ceva mai special.

Pastele, de exemplu, sunt un fel de mâncare mai deosebit. Dar se poate să folosim rețete de paste în post, fără carne, brânză sau parmezan?

Sigur că se poate, iar o idee în acest sens vine de la celebrul Chef Cătălin Scărlătescu. Citește mai mult…

Sursa foto: Instagram

Recomandarea video

Mediafax
Un șofer din București a lovit un copac și două ambulanțe SMURD
Digi24
Vladimir Putin „a otrăvit” mințile rușilor. Mihail Kasianov, despre ultima întâlnire cu liderul de la Kremlin: „Te voi distruge oricum”
Cancan.ro
FBI intră pe fir în cazul lui Emil Gânj! Descoperiri ULUITOARE în telefonul criminalului din Mureș
Prosport.ro
Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe arabi. Cum și-a făcut apariția în Qatar
Adevarul
Povestea celui mai bogat sat din Ucraina, aflat la graniţa cu România. Paradoxul castelelor din Nyzhnia Apșa
Mediafax
AEP: Peste 2.2 milioane de alegători înscriși pentru alegerile locale parțiale de duminică
Click
Roxana Călin, doctoriţa care a îngrozit România în anii ’90. Și-a ucis şi tranşat rivala în dragoste
Digi24
Rachete spațiale, aur ilegal și o misiune imposibilă a Legiunii Străine: De ce nu poate Europa să își apere frontiera din Amazon
Cancan.ro
Ultimele imagini cu Rodica Stănescu înainte să moară! Se transformare radical de dragul iubitului. Intervenții estetice și...
Ce se întâmplă doctore
Ce se întâmplă cu pensiile din ianuarie 2026? Ministrul Muncii a clarificat situația
Ciao.ro
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Promotor.ro
Tesla Model 3 Standard, disponibilă și în România. E cea mai ieftină Tesla și poate fi luată în rate
Descopera.ro
Un EXPERT spune că modelele lingvistice mari nu vor fi niciodată cu adevărat INTELIGENTE
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. BULĂ nedumerit: - Iubita mea s-a întins pe canapea, şi-a dat fusta jos, şi-a smuls...
Descopera.ro
Un fost director Microsoft, impresionat de transformarea României din ultimii ani