Aurelian Temișan recunoaște că e gurmand. ”Într-o săptămână pot să iau 8-10 KILOGRAME liniștit”

Publicat: 16 11. 2023, 16:30

Aurelian Temișan, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit că este gurmand.  ”Într-o săptămână pot să iau 8-10 kilograme liniștit”, a afirmat artistul.

Aurelian Temișan are o carieră de invidiat. Este cântăreț și actor, dar a fost implicat și în numeroase proiecte de televiziune de succes. Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi artiști sunt căsătoriți de peste 15 ani.

Prezent la emisiunea „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, Aurelian Temișan a mărturisind că este gurmand. de asemenea, acesta a explicat că dacă și-ar satisface toate poftele culinare ar lua foarte rapid în greutate. Însă, afirmă, că la fel de ușor reușește să slăbească atunci când este cazul.

 

Aurelian Temișan recunoaște că e gurmand. ”Nu stau nemâncat, ci cât are nevoie stomacul”

„Din fericire, sunt atent la ceea ce mănânc, pentru că sunt oltean și sunt dintr-un neam de gurmanzi și dacă eu îmi fac toate plăcerile, într-o săptămână pot să iau 8-10 kilograme liniștit, fără să mă forțez, dar, de altfel, în 10 zile pot să dau 8 kilograme. Nu stau nemâncat, ci cât are nevoie stomacul. Organismul încă e bun, îl țin în priză, deși suntem tentați din cauza activităților să mâncăm seara după ce venim de la spectacol la 11, 12 seara. Atunci ești tentat să mănânci, pentru că un artist pe scenă consumă, însă dacă mănânci atunci și peste jumătate de oră te culci, nu e bine”, a declarat Aurelian Temișan.


Artistul și-a adus aminte și de unul dintre preparatele pe care obișnuia să le mănânce cu mare plăcere în copilărie:

„Am și eu, ca oricare dintre noi, din copilărie, niște treburi pe care le menținem în prezent și încercăm să le ducem mai departe. Unele, pentru că ne plac la gust, unele pentru că ne leagă de trecut și ne aduc aminte de cei dragi. Ca mâncare, nu aș renunța niciodată la salata de boeuf, dar la cea fără carne. Cel mai mare aliment și greu pentru stomac mai rămân și cartofii prăjiți cu ou. Mama avea un stil, îmi ploua în gură numai cât mă gândesc. Prăjea cartofii, după care îi punea pe toți într-o tigaie imensă peste care arunca 12 ouă și le amesteca. Nu vreți să știți. Îi punea lui tata, ei, surorii mele și la mine era abonamentul de tigaie. Oricât îmi lăsa de mult sau puțin eu eram cu pâinea în tigaie”.