450.400 de euro BONUS la plecarea din companie. Un document oferă în premieră detalii despre nivelul beneficiilor din top-managementul românesc privat

Publicat: 15 04. 2015, 10:50

Pleșa a fost vicepreședinte pentru marketing și operațiuni comerciale al operatorului. RCS&RDS a agreat pe data de 1 noiembrie 2013 să îi plătească fostului manager suma de 450.400 euro după semnarea unui „acord privind confidențialitatea, neconcurența și încetarea contractului individual de muncă” valabil până la data de 1 noiembrie 2015, conform declarației de avere citate de Ziarul Financiar.

ZF a scris despre plecarea lui Pleșa în mai 2013, dar compania de cablu nu a confirmat niciodată oficial plecarea sa din echipa de top management. Informația privind bonusul de la RCS&RDS apare în declarația de interese depusă de Pleșa după ce fostul vicepreședinte al RCS&RDS a devenit unul dintre administratorii DFEE Electrica, unul dintre cei mai importanți jucători ai sectorului distribuție, furnizare a energiei electrice și ai serviciilor energetice din România.

RCS&RDS, care are la nivel de grup venituri anuale de peste 600 mil. euro, este controlat de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea.