ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta a venit la vot alături de soție, copiii săi și Sorin Oprescu

Publicat: 16 11. 2014, 11:16
Actualizat: 19 11. 2014, 18:19

În cea mai importantă zi pentru cariera sa politică, Victor Ponta a optat să vină în fața camerelor de filmat însoțit de băiatul și fata sa, Andrei intrând în secția de vot împreuună cu tatăl său, în timp ce Irina a votat alături de mama sa, europarlamentara Daciana Sârbu. Îmbrăcată și de data aceasta în culoara mov, Daciana a spus că este o întâmplarea alegerea acestei culori, deși și în primul tur a avut o vestimentație în culoarea mov. Înainte de a vota, Victor Ponta a completat declarația pe proprie răspundere că nu a votat și nu va mai vota la altă secție astăzi.

„Astăzi am votat pentru ca toate mamele și bunicii noștri să trăiască într-o țară mai bună, pentru ca toți copiii noștri să poate să învețe să aibă un viitor în România, ca după 25 fe ani de tranziție, eu , Daciana nu o să mai fim o generație de tranziție. După zece ani de dezbinare, putem să fim împreună și mai puternici. Sunt conștient de responsabilitate pe care o să o am, Dumnezeu va ține cu noi să ni se îndeplinească gândurile bune”, a fost mesajul lui Victor Ponta la ieșirea din secția de votare. 

 

Întrebată cu ce gânduri a votat, soția premierului, Daciana Sârbu a răspuns: „să ne aducă Dumnezeu mai multe liniște și înțelegere, azi îl văd emoționat, mâine sunt convins că o să fie o zi bună”.

Înainte să plece din fața camerelor, prezidențiabilul Victor Ponta a primit o întrebare în limba engleză despre ce va face dacă Iohannis va câștiga alegerile, la care a răspuns: „my next move will be to work for my country”.