Antonescu: Nu am putut să stau liniștit la executarea lui Stănișoară, dar nu l-am pus eu să șteargă postările critice de pe blog

Publicat: 07 03. 2013, 12:58
Actualizat: 18 05. 2015, 21:35

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că au existat și alți oameni care au tatonat intrarea în PNL, dar nu au fost acceptați. Liberalul a precizat că nu el i-a cerut lui Stănișoară să-și șteargăde pe blog postările critice la adresa PNL.

„Nu l-am pus eu, știți că nu sunt pasionat de bloguri, nu putem sta să blocăm proiecte politice din acest motiv. Eu, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Frunzăverde, Stănișoară, nu am preocuparea de a căuta oameni din alte partide, am adoptat o moțiune care vorbește deschiderea partidului către grupuri și persoane de dreapta. Au fost și alți oameni în cursul anului trecut după 9 decembrie, care au tatonat această posibilitate, dar din punctul nostru de vedere nu era acceptabil, nu am făcut publice aceste lucruri pentru că nu este elegant”, a spus liderul PNL.

El a adăugat că nu a putut „sta liniștit la executarea lui Stănișoară” de ziariști, dar că nu a fost singurul caz de politician care l-a criticat.

„Sigur că atunci când ești criticat, insultat nu te bucuri dacă ești normal la cap. În politică este mai important ce se poate construi, domnul Stănișoară nu a fost un personaj foarte vocal în această problemă”, a menționat Antonescu.