Prim-vicepreședintele PDL Mihai Stănișoară a trecut la PNL. Ce a obținut de la Crin Antonescu

Redactor:
Cristian Andrei
Prim-vicepreședintele PDL Mihai Stănișoară a trecut la PNL. Ce a obținut de la Crin Antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat că democrat-liberalul Mihai Stănișoară se va înscrie în PNL. Acesta este cel de-al doilea transfer făcut de PNL din tabăra democrat-liberalilor, după ce anul trecut Sorin Frunzăverde a ales să se alăture echipei lui Crin Antonescu. Liderul PNL a anunțat că va propune ca Mihai Stănișoară să devină vicepreședinte al PNL, cu atribuții în zona politicilor de securitate națională.

CUM SE VEDE ÎN PDL PLECAREA LUI STĂNIȘOARĂ: „O alianță cu PNL va fi mai ușor de realizat”

În momentul plecării lui Sorin Frunzăverde din PDL la PNL, Stănișoară a declarat că dacă va pleca din PDL, va pleca din politică, fiind adeptul cântecului popular «casa părintească niciodată nu se vinde”. Anul trecut,în luna octombrie pe blogul personal, Stănișoară îl numea pe Crin Antonescu „domnul Goe al politicii românești”, care a făcut „praf ideea de liberal și liberalism”. Noul membru al PNL nu a dorit să răspundă la întrebarea dacă USL a dat o lovitură de stat la referendumul pentru demiterea președintelui Băsescu.

„M-ați întrebat dacă depun o moțiune la PDL, depun o moțiune ea se numește adevărata cale de dreapta și este reprezentată de adeziunea mea la PNL. Pentru mine PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul și viitorul. Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut și privește cu speranță și încredere în viitor. Am luat hotărârea să intru în echipa PNL după o chibzuință intensă. Singurul partid care poate susține și implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL. Mă alături domnului președinte Antonescu și PNL în proiectul de desăvârșire a dreptei în România. Am decis să vin într-un moment în care PNL are mari responsabilități și foarte mult de muncă, sunt multe probleme de rezolvat în România. Mie nu mi-a fost frică de muncă. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener, onest, sincer, loial și performant”, a declarat Mihai Stănișoară.

El a precizat că nu s-a consultat cu nimeni din PDL înainte de trecerea la PNL, dar nu consideră că a trădat prin această mutare.

„Trădare înseamnă să știu eu să pleci dintr-un proiect în curs de realizare, să ai anumite mijloace la îndemână prin care să faci un rău celui de unde ai plecat. PDL se află într-un moment în care sunt constatări sunt nefericite la situația partidului, PDL își caută o cale, în fapt proiectele mele nu le mai pot împlini acolo, plecarea mea nu afectează cu nimic PDL”, a subliniat Stănișoară.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a precizat că partidul este deschis și spre alți politicieni.

„Eu nu cutreier orașul pentru diverși oameni politic cetățeni să vină în PNL, am o atitudine de deschidere pentru anumiți oameni, este o invitație publică, iar oamenii care doresc să facă politică de dreapta sunt bineveniți. Sunt infinit mai puțin importante critici și mult mai important ca un om cu anumite capacități să se alăture acestui proiect, sper ca oameni de calitatea, anvergura dlui Iohannis, Stănișoara vor mai veni”, a declarat Antonescu.

Înaintea Congresului PNL, primarul Sibiului, Klaus Iohannis a decis să se înscrie în PNL, devenind ulterior prim-vicepreședinte al partidului.

Cele mai importante știri online, în fiecare zi pe gandul.info

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Se dau BANI pentru români! Suma e INCREDIBILĂ. Intră direct pe card
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Scandalul consilierei decorate. Mesajul unui militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Ungurii nu se lasă și nu renunță la Ardeal! Au dat deja sute de milioane...
LOCKDOWN după alegeri în România? Alexandru Rafila, ANUNȚ ȘOC! Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Mirela Vaida, dezvăluiri de senzație din trecut. Cu ce se ocupa vedeta la 18 ani:...
×
Inchide