Daniel Constantin: Sloganul lui 2014 e „Victor Ponta președinte”. Antonescu e învățăcelul lui Băsescu, începe să devină o filă de istorie

Publicat: 03 05. 2014, 18:10
Actualizat: 29 07. 2014, 19:20
Daniel Constantin: Sloganul lui 2014 e "Ponta președinte". Antonescu e învățăcelul lui Băsescu, începe să devină o filă de istorie

Președintele PC, Daniel Constantin, l-a atacat pe fostul său aliat Crin Antonescu, pe care „l-a numit învățăcelul lui Băsescu”, adăugând că sloganul anului 2014 este „Victor Ponta  – președinte”, care a devenit un slogan mai aplaudat decât „jos Băsescu”.

„Astăzi avem un slogan mai aplaudat decât jos Băsescu. L-am testat peste tot și acesta este Victor Ponta președinte. Eram sigur că acesta este mai aplaudat, sunt convins că și mâine va fi aplaudat la Satu Mare, Bistrița, Constanța, că acesta va fi sloganul acestui an”, a spus liderul PC la un miting electoral al Alianței PSD – PC -UNPR la un miting electoral la Craiova.

Conservatorul i-a transmis președintelui PNL, Crin Antonescu, că „USL nu este o filă de istorie”, dar că „domnia sa începe să fie o filă de istorie”. Constantin a continuat atacul spunând că Antonescu a devenit „învățăcelul lui Băsescu”.

„Este o realitate că a bătut palma cu Băsescu, a vorbit despre o alianță anti-PSD, e de fapt alianța lui Băsescu. Face apel la Blaga, Udrea, Mihai Răzvan Ungureanu să vină alături de domnia sa. Regret că a plecat dintre mine și Victor Ponta și s-a plasat între Traian Băsescu și Elena Udrea”, a fost mesajul lui Constantin, în timp ce sala l-a huiduit pe liberal.