Tinerii pesediști chemați să-l aclame pe candidatul Ponta. Grătarele au învăluit în fum statuia lui Mihai Eminescu. Liderul PSD: „Ce vreți, să fiu omul lui Udrea? Orice variantă e mai bună”

Publicat: 02/05/2014, 12:12
Actualizat: 18/05/2015, 15:48

Câteva mii de tineri pesediști veniți din toată țara sunt prezenți la această oră în Amfiteatrul Mihai Eminescu din București, la un miting electoral sub deviza „TSD rulz”, pentru a asculta discursurile premierului Ponta și ale candidaților pentru europarlamentare.

„Este o zi de bucurie și de sărbătoare. Vom avea nu unul, ci două concerte”, i-a încurajat MIhai Sturzu, lideri tinerilor pesediști pe cei veniți la eveniment.

În spatele scenei, au fost pregătite mai multe grătare cu mici, cârnați, bere, statuia lui MIhai Eminescu fiind învăluită de fumul de la grătarele pesediste. Pe scenă, apare mesajul de campanie al Alianței „Mândru că sunt român”.

Victor Ponta a intrat în scenă în uralele tinerilor, fiind prezentat drept viitorul președinte al Republicii. La sosirea la eveniment, premierul Victor Ponta i-a dat un răspuns președintelui Băsescu, afirmând că orice variantă este mai bună, decât să fie omul lui Udrea. Șeful statului a declarat că premierul Ponta este omul baronilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase