Ministrul Muncii, îndemn pentru femeile liberale: Nu te duce în fața unui bărbat cu o fustă din care ți se văd chiloții și cu un decolteu până la buric

Publicat: 19 05. 2013, 13:48
Actualizat: 20 05. 2015, 22:43

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, și-a îndemnat colegele din PNL, cu ocazia unei reuniuni la Băile Herculane, să aibă o ținută decentă, să fie pregătite profesional și să dea dovadă de seriozitate.

Câmpeanu le-a recomandat femeilor din organizațiile teritoriale ale liberalilor să nu se bazeze doar pe modul în care arată pentru a avea succes în politică.

„Este bine să ne îngrijim întotdeauna, să fim îmbrăcate corect, să fim curate, aranjate și mai ales să avem o ținută decentă. Oricât de frumoase am fi, oricât de tinere, oricât de perfecte am fi la corp, dacă ai să te duci în fața unui bărbat cu o fustă din care ți se văd chiloții și cu un decolteu până la buric, niciodată nu o să se uite la tine decât ca la o femeie și atât. Nu o să vadă în tine un adversar, un pericol, un tovarăș de grup”, a fost îndemnul Marianei Câmpeanu pentru membrele organizațiilor de femei ale PNL.