Boc despre tocurile și poșetele lui Udrea: Spre deosebire de alte femei, ea a venit cu ele în politică

Boc despre tocurile și poșetele lui Udrea: Spre deosebire de alte femei, ea a venit cu ele în politică
Publicat: 02/03/2013, 21:05
Actualizat: 26/03/2019, 23:05

Fostul lider PDL Emil Boc le cere colegilor din partid să treacă peste „clișeele” despre Elena Udrea, mai ales legate de tocurile și poșetele pe care ea le poartă, spunând că, „spre deosebire de alte femei din politică, ea a venit cu ele în politică, și le-a cumpărat înainte, pe banii ei”.

Fostul lider PDL Emil Boc a participat, sâmbătă, la Sibiu, alături de Elena Udrea, la prezentarea moțiunii acesteia pentru câștigarea alegerilor interne, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În discursul său, Emil Boc le-a explicat colegilor că dorește o schimbare și de aceea o susține pe Elena Udrea. De asemenea, el le-a spus că „partidele încremenite într-un proiect se scufundă”, iar „actuala conducere a demonstrat că nu poate duce partidul mai sus”.

„Este nevoie de o nouă abordare în PDL”, a afirmat Emil Boc.

El le-a cerut colegilor de partid să treacă peste clișeele despre Elena Udrea, care le sunt prezentate zilnic la televizor, mai ales cele legate de tocurile și poșetele pe care aceasta le poartă.

„Este o femeie și are dreptul să le poarte. Spre deosebire de alte femei din politică, ea a venit cu ele în politică, și le-a cumpărat înainte, pe banii ei”, a declarat Emil Boc.

El le-a cerut participanților la întrunire, majoritatea bărbați, să treacă și peste faptul că Elena Udrea este femeie.

„Trebuie să trecem peste acest clișeu – femeie președinte. Germanii ne-au demonstrat, și alții ne-au demonstrat, că femeile pot face foarte multe în politică”, a declarat Boc.

Elena Udrea și-a prezentat, sâmbătă, la Sibiu, moțiunea cu care candidează la șefia PDL, fiind susținută de Emil Boc, dar și de majoritatea liderilor PDL Sibiu.

Președintele Traian Băsescu declara, în februarie, că Elena Udrea poate avea profil de lider al PDL, precizând că el a învațat-o politică și că fostul ministru ar trebui „să mai lase poșetele alea cu care a intrat în politică, să ia poșete mai ieftine” și să mai renunțe la tocuri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase