USD vrea anchetă parlamentară la ASF. Reacția liberalilor

Publicat: 18 02. 2014, 14:52
Actualizat: 29 07. 2014, 21:18

Liderii PSD, PC și UNPR anunță că sunt de acord cu o anchetă în Parlament referitoare la activitatea Autorității de Supraveghere Financiară, condusă de fostul liberal Dan Radu Rușanu.

„Considerăm că, printr-o astfel de anchetă, se vor putea clarifica aspectele sesizate la nivelul mass media, cu privire la câștigurile salariale ale conducerii ASF”, se arată în comunicatul ASF, asumat în numele USD și nu al USL; liberalii nefiind semnatari ai acestui anunț.

Liderii USL susțin că sunt de acord cu această analiză la nivelul Parlamentului pentru a se verifica nivelul de salarizare din ASF.

Cristina Pocor, PNL: „Nu cred că trebuie să fie un subiect tabu salarizarea din instituțiile publice”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat marți pentru Mediafax că liberalii sunt de acord cu ancheta parlamentară propusă de USD în ceea ce privește activitatea ASF și salariile personalului acestei instituții.

„PNL este de acord cu această inițiativă, nu cred că trebuie să fie un subiect tabu salarizarea în orice instituție publică. Tocmai fiind un caz mediatizat e bine să se cunoască toate informațiile”, a declarat Pocora.