Vasile DÎNCU: Marcel Ciolacu trebuie să repare ce au stricat vreo patru premieri înaintea lui

Publicat: 26 01. 2024, 18:07

Președintele Consiliului Național Politic al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, în cadrul unei conferințe a PSD Maramureș, că premierul Marcel Ciolacu trebuie să refacă stricăciunile produse de premierii dinaintea sa.

Totodată, acesta spune că atunci când a venit la putere, PSD a construit modele de dezvoltare, însă acestea s-au pierdut după plecarea partidului de la guvernare.

„Sper că vom face, sub îndrumarea esenţială a domnului Mihai Tudose, cel mai mare dintre noi..înalt am vrut să zic…sper că vom reuşi să facem o politică a ideilor. Noi am fost pragmatici, de fiecare dată noi ne-am preocupat de dezvoltarea României. Uitaţi-vă pe grafice, când a venit PSD la putere, noi am crescut, am construit modele de dezvoltare, când am plecat, toate astea s-au pierdut, au început datoriile. Ceea ce trebuie să facă acum Marcel Ciolacu este să refacă ceea ce au stricat vreo patru premieri înaintea lui”, a spus Dîncu, citat de news.ro.

„Am luat tot timpul împrumuturi, am cumpărat măşti de miliarde sau injecţii, vaccinuri de care nu aveam nevoie (…) Noi avem nevoie de o politică a ideilor, pentru că şi ideile sunt necesare pentru a contrui un nou model de dezvoltare, pentru România”, a mai spus el.