CSM București, fără VLAGĂ cu Gyor! Nou eșec pentru echipa lui Adi Vasile în Liga Campionilor la handbal feminin

Publicat: 24 09. 2023, 07:18

CSM Bucureşti a fost învinsă de echipa maghiară Gyori Audi ETO KC, cu scorul de 27-23 (14-12), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Capitală, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 5 goluri, Arntzen 4, Flippes 4, pentru CSM, respectiv Dale 7, Ryu 5, pentru Gyor.

Ca urmare a acestui rezultat, Gyor este lider, cu șase puncte, având trei victorii din tot atâtea posibile, având un avans de două puncte față de urmăritoarea Bietigheim.

CSM București, fără VLAGĂ cu Gyor! Nou eșec pentru echipa lui Adi Vasile în Liga Campionilor la handbal feminin

CSM București se află pe locul 5, cu două puncte, la egalitate cu Odense (locul 3), Brest Bretagne (locul 4) și DVSC Schaeffler (locul 6). Ultimele două locuri sunt ocupate de către Savehof, respectiv Buducnost, fără vreun punct în clasament.

În istorie, CSM București a învins-o pe Gyor de doar două ori, în timp ce maghiarele au bifat, astfel, cea de-a noua victorie în fața campioanei României.

Duminică vor avea loc celelalte trei partide ale grupei, Buducnost – IK Savehof, DVSC Schaeffler – SG BBM Bietigheim şi Brest Bretagne Handball – Odense Handbold.

CSM va juca următorul său meci pe 1 octombrie, în deplasare, cu echipa suedeză IK Savehof.

  • Rapid – Ikast Handbold se joacă duminică de la ora 17:00 la Sala Polivalentă din București.