Leonard Doroftei atacă: „Gala în care a luptat Lucian Bute în România a fost o mare măgărie!”

Publicat: 16 11. 2012, 19:09
Actualizat: 07 03. 2013, 16:57

Fostul pugilist Leonard Doroftei, prezent la Iași cu ocazia galei „Centura Moldovei”, l-a criticat dur, vineri, într-o conferință de presă, pe Rudel Obreja pentru modul în care a fost organizată gala din România în care a luptat Lucian Bute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Consider că Gala din România, în care a luptat Lucian Bute și organizată de Rudel Obreja, a fost o mare măgărie! Acel meci a fost practic un antrenament pentru Lucian și nu cred că se merita să aruncăm atâția bani”, a spus Leonard Doroftei.

Fostul sportiv a precizat că speră ca Lucian Bute să fi învățat ceva din înfrângerea suferită în fața lui Carl Froch: „Eu sper că Lucian a învățat ceva din greșelile pe care le-a făcut și se va
impune în revanșa cu Froch. În meciul cu Froch el a stat la bătaie și nu a vrut să asculte sfaturile unui fost campion… Eu i-am atras atenția de mai multe ori, dar el nu a vrut să înțeleagă. E cam și cum ar fi trecut din Divizia B în Liga Campionilor!”.

Leonoard Doroftei a mențioant că împreună cu Francisc Vaștag va pune la punct echipa care îi va lua locul lui Rudel Obreja la conducerea Federației Române de Box.