Rapid transferă doi jucători în această iarnă! Ce se întâmplă cu Gicu Grozav și cine pleacă de la echipa din Giulești

Publicat: 23 12. 2022, 16:00

Rapid va efectua două transferuri în pauza competiţională din iarnă, a anunţat acţionarul Victor Angelescu.

La capitolul plecări, antrenorul Adrian Mutu a declarat că se va renunţa la atacanţii Jakub Vojtus şi Younes Marzouk şi fundaşul Damien Dussaut.

Angelescu a spus la evenimentul de deschidere a fan shop-ului de la Stadionul Giuleşti: „Bugetul pentru transferuri este stabilit de la începutul anului. O să facem tot ce putem să aducem unul-doi jucători în această pauză. Clubul, adică acţionarii şi preşedintele, a stabilit împreună cu Adi Mutu că atât ne dorim, doi jucători. Dacă mai pleacă cineva, vom vedea ce vom face la momentul respectiv”.

Rapid transferă doi jucători în această iarnă! Ce se întâmplă cu Gicu Grozav și cine pleacă de la echipa din Giulești

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a anunțat și care e stadiul pentru a-l aduce pe Gicu Grozav, care acum joacă la Petrolul Ploiești.

„Gicu este un jucător foarte, foarte valoros, mi-a fost coleg la echipa naţională. Am văzut toţi nişte execuţii extraordinare la el. Dacă ar veni s-ar reîntregi familia Grozav la Rapid, dar vom vedea. El e un jucător cu calităţi extraordinare, care ar aduce un plus la orice echipă. Însă până acum nu s-a pus problema să oferim nume de jucători pe care îi dorim”, a spus Daniel Niculae.

Ne-am gândit la transferuri…Cei trei care au fost scoși din lot a fost o alegere pentru binele echipei, nu am fost constrâns de nimic. Nu o să spun acum înainte de ultimul meci ce jucători și pe ce posturi vreau. Știm deja ce vrem, vrem să luăm decizii bune, spre beneficiul clubului. Trebuie să ne aducă un plus de vigoare, un plus de calitate – Adrian Mutu, antrenor Rapid